Gisteren   5 comments

Gisteren werd de tweeling alweer 30 jaar! Bij ons thuis werd dat ‘s-middags gevierd met koffie en taart en daarna een hapje en een drankje. Opa was ook van de partij. ‘s-Avonds hebben we – Sietse, Lennart en z’n vriendin, een vriend uit de middelbare schooltijd, wiens huisje op het ogenblik wordt opgeknapt en ikzelf – hier thuis gezellig en zéér uitgebreid gegourmet. Voor Diesel was het ook een feestelijke avond, want er bleef nog wel het één en ander aan vlees over, zodat er ook voor hem het nodige te smullen was. Om een uurtje of tien, half elf vertrokken de jongelui naar Sietse z’n huisje om het daar tot in de vroege uurtjes met een wat uitgebreider vriendenkluppie te vieren. Volgens mij ligt het hele spul nu nog (zowel bij Sietse als hier) op één oor.

Advertenties

Posted 23 oktober 2010 by Cybermum Netherlands in Varia

5 responses to “Gisteren

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gefeliciteerd met de verjaardag van de tweeling Bea, gourmetten is echt leuk en gezellig om te doen he? Dat ze met dit beesten weer nog op één oor liggen is helemaal niet zo gek hoor.
    Groetjes van Edward.

  2. Twee van dertig is toch alweer zestig, van harte gefeliciteerd Bea, zo te lezen was het reuze gezellig en uitslapen dat mag dan ook wel, jij nog een heel goed weekend gewenst al werkt het weer niet bepaald mee. Liefs van mij voor jou, een likje van Mandy en geef Diesel maar kriebeltjes achter z’n oortjes dat vinden ze net zo lekker als vlees al zullen we dat nooit zeker weten.

  3. Hé mummy, van harte gefeliciteerd alsnog! Dikke túten voor jou en je zoons!
    ♥♥♥sjer

  4. Van harte gefeliciteerd met je beide dertigers Bea

  5. Lieverd, wat loop ik achter, hier ook veel aan hoofd. Ik zal je mailen. Nog gefeliciteerd jullie allemaal. Heb in een deuk gelegen met de Belgische film en mea culpa voor de Bummers sorry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: