Strandwandeling   6 comments

Jawel, wij gaan naar het strand. Morgen. Zondag dus. Mijn Diesel en ik. Niet om te zonnen, maar om met een heleboel andere Drenten en hun baasjes lekker uit te waaien.

Verzamelpunt is het parkeerterrein van de 2de slag van het strand in Rockanje. Vanaf 10.30 uur hebben wij daar koffie met wat lekkers en de honden worden ook niet vergeten. Om ongeveer 11.00 uur gaan we wandelen. Het eerste stuk aan de lijn over de duinen en daarna wordt er een groepsfoto op de trap gemaakt. Na een sanitaire stop, kan het grote genieten van de honden en mensen beginnen. We wandelen ongeveer ¾ uur heen en daarna weer terug.  Ik hoop dat de weergoden ons gunstig gezind zijn, maar ik hou met alle weersomstandigheden rekening.

Na de wandeling blijf ik nog wat eten in de strandtent de “Salsabar”, want ik denk zo, dat ik de inwendige mens wel eerst even moet versterken alvorens de terugweg te aanvaarden. (‘t Is wel 216 km hiervandaan zie en dat is, afhankelijk van het verkeer onderweg, toch al gauw een ritje van zo’n 2,5 uur.)

Het fototoestel gaat mee, dus ik hoop jullie later te kunnen vergasten op een paar leuke prentjes. Of dat later morgenavond al zal zijn durf ik niet te zeggen. Waarschijnlijk zijn Diesel en ik dan behoorlijk uitgeteld.

Advertenties

Posted 13 november 2010 by Cybermum Netherlands in Diesel, mijn Drent

6 responses to “Strandwandeling

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jij bent vandaag heel wat van plan Bea. 5 uur in de auto ?
  Ik haat lange autoritten maar zo te lezen is het ritje voor jou de moeite waard.

  Have fun vandaag met je trouwe viervoeter en je lotgenoten

 2. Hopelijk hebben jullie morgen een beetje redelijk weer Bea, maar uitwaaien doen Diesel en jij vast wel. Ik wens je een fijn wekend, en veel wandelplezier.
  Groetjes van Edward.

 3. Wat voor weer het ook is het wordt vast een reuze gezellig dag, misschien zijn jullie alweer thuis en echt totaal bekaf of jullie zijn nog onderweg naar huis, ik hoop dat jullie droog weer hebben gehad en we horen er vast wel meer over, een heel fijn weekend gewenst,
  liefs, Ann.

 4. ooh wat eluk ik ben benieuwes naar de foto’s het weer is jullie daarboven beter gezind dan hier in het zuiden , dus geniet ervan , ook voor mij, wij kunnen nog een dagje regen tegemoet zien

 5. Je ligt vast al te pitten nu……….. ha. Veel plezier morgen en wees blij dat de storm geluwd is. Je waait maar zo de zee in hè…………. kunnen we niet hebben. Ik wacht op de foto’s.
  xsjerrie

 6. Jij bent heerlijk aan het uitwaaien op het strand of misschien zit je nu 14.30uur wel aan een lekker kopje thee of warme chocolademelk mét slagroom {dat doen wij namelijk meestal na een koude doch verfrissende strandwandeling} Lees en zie binnenkort het avontuur en de foto’s wel. ENJOY!
  -X-«B»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: