Bloedonderzoek, deel 3   8 comments

Even snel een update. De internist heeft Lennart gistermiddag gebeld. Er is uit de bloedonderzoeken in ieder geval 1 ding duidelijk geworden: hij is “extreem allergisch” (haar woorden) voor van alles en nog wat. De reactie van zijn bloed op berkenpollen bijv. schijnt onvoorstelbaar geweest te zijn. (Dat wist ik natuurlijk allang. Ik heb niet voor niets indertijd de berk in het voortuintje laten weghalen.) Verder is er nog niet veel duidelijk geworden en moet hij 17 januari terugkomen.

Ondertussen heeft zij na intern overleg hem in ieder geval vast een Epipen voorgeschreven. Pak van m’n hart. Direkte eerste hulp in geval van nood. We zullen de feestdagen in ieder geval wat geruster doorkomen.

Advertenties

Posted 24 december 2010 by Cybermum Netherlands in Gezondheid en welzijn, Varia

8 responses to “Bloedonderzoek, deel 3

Subscribe to comments with RSS.

 1. Geluk met een ongeluk, Pfoe Bea, toch een relief. Kan jullie met een gerust hart prettige dagen wensen. ♥

 2. Extreme allergische reacties zijn wel extreem vervelend en dus ook gevaarlijk. Wel van het grootste belang dus om dergelijke pen altijd bij je te dragen

 3. Een hele geruststelling Bea dat Lennart een epipen bij zich kan houden, maar het probleem is nog niet opgelost toen mijn zoon heel jong was was hij ook allergisch voor alles zelfs voor mensen, later is het over gegaan maar ik weet wat het is en dan hou je je hart soms vast. Maak er mooie dagen van meis en draai het knopje maar even om, Lennart kan zich in nood zelf helpen.
  Liefs, Ann.

 4. Sterkte Bea , spannend en vervelend allemaal … ik ben ook al thuis de 24ste,snel hé … Home Alone, maar geniet er wel van, lekker lummelen bankhangen en leren met krukken om te gaan en weer bijkomen. Hahaaa best lastig hoor, maar gaat goed.
  Heupvolle Kerst 😉
  Liefs-x- «B»

 5. Hey Bea, wel fijn dat ze nu hetgeen jij al wist vaststellen zodat er hulp komt in de vorm van die epipen in geval van. Hoop dat ze uiteindelijk de puntjes op de i kunnen zetten waar het nog meer aan zou kunnen liggen. Voor nu even rust gelukkig.
  Take care lieverd.
  Liefs, San

 6. Jeetje, wat een schrik. Lees het toevallig, tranen springen in mn ogen. Godzijdank is het allergie. Veel sterkte en liefs. Ik hou heel veel van jullie

 7. Dat is al een pak van mijn hart ! Extreme allergie is natuurlijk héél vervelend maar dat kan men baas.
  Nog even “fingers crossed” voor 17 januari… ik duim met jullie mee.
  Ik wens jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar !
  Liefs Karina.

 8. Wat een opluchting Bea..jee zeg! Gelukkig is dat ene uitgesloten dan. Hoop dat hij gauw weet hoe het precies zit met zijn allergie. In ieder eval dit is echt goed nieuws!!
  Een hele gelukkig Nieuwjaar nogmaals! Liefs Tracey xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: