Bloedonderzoek, deel 4   6 comments

Gistermiddag is L. weer naar de internist geweest. Tot mijn grote opluchting (èn de zijne uiteraard) lijkt het erop dat hij in ieder geval géén leukemie heeft.

De afspraak met de allergoloog blijft staan, want de reactie van zijn bloed op diverse allergenen is extreem. Er zijn getallen genoemd van antistoffen met een moeilijke naam, die hij niet kon onthouden. Normaal zou 63-100 geweest zijn, maar bij hem was het 2200. Dat mag toch met recht extreem genoemd worden.

Advertenties

Posted 18 januari 2011 by Cybermum Netherlands in Gezondheid en welzijn

6 responses to “Bloedonderzoek, deel 4

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ik heb je blogs niet gevolgd .
  Heel veel sterkte gewenst met wat er zich afspeeld

 2. Pffffffff Bea gelukkig géén leukemie, want zal ondanks alles toch een soort opgelucht gevoel geven. Idd extreme cijferverschillen… Hoop dat de uitslagen van de andere uitslagen ook positief uitvallen. Blijft toch malen in je koppie, je kind je alles … toch?
  HuggieNoon

 3. Gelukkig geen leukemie. Maar wat er de laaste tijd is gebeurd is ook erg vervelend. Ik hoop dat er een oplossing komt voor deze ernstige allergie. Sterkte.
  Groetjes Anna

 4. Bea, wat een opluchting aan de ene kant maar aan de andere kant zal hij altijd antispul bij zich moeten hebben. Wat vreemd dat zo een allergie zich langzaam manifesteert. Sterkte en je weet me te vinden he !

 5. Wat een opluchting Bea dat het geen leukemie is, extreem is het zeker maar voor nood heeft hij nu in ieder geval wat bij zich dat is voor jou ook een heel prettig gevoel, ik hoop dat er een geneesmiddel is dat het voor een deel kan oplossen.

 6. Ondanks dat het geen leukemie is heb je nog geen reden om een gat in de lucht te springen. Ik heb begrepen dat L een spuit bij zich draagt voor geval het nodig mocht zijn, lijkt me wel weer een geruststellend gevoel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: