En wat heeft’ie genoten   2 comments

Diesel heeft ouwerwets genoten vandaag. Eerst heeft hij even een apportje uit het water gehaald. Nadat hij zich een paar keer lekker geschud had zijn we het bos ingegaan en ja hoor. Eindelijk kwamen we weer es wat vriendjes en vriendinnetjes van hem tegen. Trouwens ook wat ons tot nu toe onbekenden. Het was ook zulk mooi weer, dat er veel meer mensen met hun hondjes in het bos waren dan we de laatste tijd gewend waren. De afgelopen tijd waren we vaak “alleen op de wereld”. Het mooiste was wel dat hij heeft kunnen dollen met Leica (Bor was er uiteraard ook, maar die doet niet meer zo mee met al dat jonge spul. Hij wordt al een dagje ouder.), Siena en ook Emy, die we al héél lang niet meer gezien hadden. Eigenlijk sinds ze loops was. Onderweg waren we H. met Izzy en Lola al voorbij gereden, maar die zijn we in het bos niet tegen gekomen. Jammer, want Diesel kan zo lekker onbehouwen donderjagen met Izzy, zijn grote vriendin, die er ook wat van kan. Maar ja, H. had ons al laten weten dat ze een paar weken niet zouden komen i.v.m. de loopsheid van Izzy en het is kennelijk nog niet zover, dat ze het weer aandurft. We hebben weer extra lang “gewandeld” en het heeft ons allebei goed gedaan. We lopen trouwens elke dag, weer of geen weer en verkennen als het even kan ook steeds een nieuw stuk. In de tijd dat we zo goed als alleen in het bos wandelden hebben we ook nog elke dag 1 of meer oefeningen gedaan en ik moet zeggen, dat dat heel goed ging. (Trouwens er zijn natuurlijk ook dingen die we elke dag trainen, maar die gewoon thuis kunnen.) Toch is het fijn dat we binnenkort weer met begeleide trainingen beginnen, want voor je het weet sluipt er een verkeerde gewoonte in. Die kan dan tenminste nog gecorrigeerd worden.

Advertenties

Posted 7 februari 2011 by Cybermum Netherlands in Diesel, mijn Drent

2 responses to “En wat heeft’ie genoten

Subscribe to comments with RSS.

  1. Wat heeft Diesel het goed bij jou … en ja het lijkt of de Lente voor de deur staat, dat zie je dan ook gelijk aan de gezichten van den mensch die krijgen rode appelwangetjes met een glimlach ipv het pipse koudkleumige gezichtje.
    Goed van je dat je door weer en wind toch blijft wandelen, heeft Diesel ook nodig, maar ik sloeg een lange wandeling met MaXX eerlijk gezegd in regen&wind wel eens over. Dan was het een blokje rond de kerk en zo gauw mogelijk weer naar huis 😉
    Je hebt een gezellig hondenclubje zo te lezen, hondenmensen zijn toch net iets anders dan de doorsnee wandelaar.
    Geniet meis en zonnig dagje -x-

  2. Wel eens met Benona….eenzame mensen zouden een hond moeten nemen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: