Uitgeteld   6 comments

Onderaan de trap ligt’ie, mijn Casanova. Op wat nu het koelste plekje in het hele huis is. Hij ligt voor Pampus. Onze boswandeling van vanmiddag heeft hem behoorlijk uitgeput. Nou ja, niet zozeer de wandeling als wel de ontmoetingen die wij hadden.

Het begon met Leica, Bor en Britt, die ons tegemoet kwamen. Britt kwam direkt naar mij toe en ging op haar ruggetje liggen voor een lekker partijtje buikkriebelen. Diesel speelde ondertussen met Leica en later mocht Britt ook even. Hij is heel voorzichtig met die kleine pup (Markiesje). De baasjes maakten een praatje en toen vervolgden wij onze weg.

Een stukje verder kwam Emy aangestoven. Haar baasje erachteraan. Emy heeft Diesel behoorlijk moe gemaakt. Zij is een echte l.e.o. en behoorlijk dominant, maar Diesel laat zich de kaas niet van het brood eten en heeft haar even laten merken dat híj toch echt een stoere reu is waar je rekening mee moet houden.

Vervolgens een klein zwart poedeltje, dat toch wel een klein beetje bang was voor die grote Diesel, want het begon uiteindelijk nerveus te blaffen. Na even aan elkaar gesnuffeld te hebben was dat ook alweer bekeken.

En toen begon het feest. Voor het eerst in ik weet niet hoeveel tijd kwamen wij eindelijk Izzy en Lola met hun bazinnetje weer tegen. Vreugde alom. Emy en haar baasje liepen er ook bij, maar daar had Diesel helemaal geen oog voor. En die arme Izzy kwam er ook niet aan te pas. Maar ja, wat wil je een Zwarte Lola die (met 8 mnd al) pas loops geweest is en nog verdraaid lekker ruikt.

Diesel was op slag verliefd. Hij had alleen maar oog voor haar. En niet alleen dat. Hij heeft haar uitvoerig laten weten wat een viriele kerel hij wel niet is en is een flinke tijd aan het “droogzwemmen” geweest. Lola was er ook bepaald niet vies van. Emy en haar baasje vertrokken met het busje. Zij waren allang absoluut niet meer “in the picture”. Tenslotte hebben wij alle 3 de overgebleven honden aangelijnd en zijn – nog wel met enige moeite, want Lola en Diesel konden maar niet genoeg van elkaar krijgen – ieder ons weegs gegaan.

En nu ligt meneer dus onderaan de trap. Hij snurkt en droomt van Lola.

Advertenties

Posted 15 juni 2011 by Cybermum Netherlands in Diesel, mijn Drent

6 responses to “Uitgeteld

Subscribe to comments with RSS.

 1. En zo zijn er al heel wat relaties ontstaan, tussen dieren maar ook tussen baasjes 🙂 Goede raad voor iedereen die eenzaam is……….neem een hond.
  Voorlopig houd ik het bij Kojak 🙂

 2. Een mooi verhaal Bea, het is toch eigenlijk wel een beetje wreed om een verliefd stelletje te scheiden hoor!
  Dat Diesel door alle emoties helemaal uitgevloerd was, is te begrijpen…hahaha.
  Groetjes van Edward.

 3. Ow Bea, arme verliefde diesel……. Nou ja als vader zal hij behalve de daad niet veel meer presteren voor zijn kroost. Zag vandag een soort Diesel, maar hij was het niet. Je hoort er nog van. Het was een magere Diesel met vlekken op zijn poten, Een eenden jager. Wat dat ook moge zijn. Mooie hond, maar heel slecht opgevoed. Lief, maar kan echt niet dat een hond je borden schoonlikt als je een pizza hebt gegeten op een terras. Bij commando zit kreeg ik een poot en een tweede. En zijn baasjes hadden alleen maar lol. Hij is lief was het commentaar…… xxxx

 4. Soms komen dromen uit 🙂 Diesel heeft wel gelijk de meest sexy-naam-genoot uitgezocht. Geweldig logje Bea met bijpassende muziek…ik heb er van genoten. Draai het regelmatig mischien gaat Diesel wel uit zijn dakje.

  PS: Hopelijk zonder schrijffouten getikt, ik heb namelijk een vreemd WP-probleempje. Bij sommige sites tik ik met de kleur letter van de achtergrond, dus hier wit op wit…zie er dus geen bal van …. Mocht jij mij van dit euvel af kunnen helpen geef mij dan ajb een tip Bea, is toch niet prettig zo dubbel-blind tikken 😉

  -x-«B»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: