Vol verwachting klopt ons hart   7 comments

Zoals je zou kunnen weten als je hier al eens wat rondgekeken hebt: ik ben lid van een forum, het Drentenforum. Nu hadden een paar forumjuffen bedacht, dat het leuk zou zijn om iets aan Sinterklaas te doen en degenen die daar wel trek in hadden konden zich voor 30 september opgeven. “Het Grote Sinterklaas Topic” was geboren en natuurlijk was ik van de partij.

De volgende regels werden opgesteld voor Het Sinterklaaspakket:

 • De inhoud van het pakket mag ongeveer 10 euro kosten, een paar euro meer kan maar maak het niet te gek.
 • Het pakket is voornamelijk bedoeld voor de hond(en) maar een kleinigheidje erbij voor het baasje is natuurlijk ook leuk.
 • Een surprise en/of gedicht maken is leuk maar geen verplichting, wel is het natuurlijk vanzelf sprekend dat alle kadootjes ingepakt worden.
 • Via pb (= persoonlijk bericht, dus niet lees-/zichtbaar voor anderen) van Monika krijg je te lezen welk lootje er voor jou getrokken is en naar welk adres het pakketje moet, je kunt dit via TNT laten bezorgen, dit kost 6 euro 75 maar je kunt dit ook doen via DHL dit kost 4 euro 95 op hun site kun je lezen waar bij jou in de buurt een DHL punt is.
 • Het Sinterklaas pakket mag op zondag 4 december geopend worden vanaf 00.00 (dit kun je dus ook lezen als zaterdagavond laat).
 • Zorg er dus voor dat je jouw pakketje op tijd verstuurt het liefst zien we dat alle pakketjes rond 26 november bezorgd zijn.
 • We verwachten dat iedereen foto’s maakt van het pakket, het open maken en zijn hond(en) en deze op het forum laat zien.

Nou, het spel was binnen de kortste keren op de wagen. Toen alle deelnemers bekend waren zijn de lootjes getrokken en ook kreeg iedereen die meedeed bericht welk adres er als afzender op moest staan. Dat was voor iedereen hetzelfde adres. Uiteraard om het lastiger te maken om te gokken van wie het afkomstig zou kunnen zijn. Ook heeft een aantal deelnemers het pakketje bij iemand anders afgegeven, of aan iemand meegegeven, die er dan voor zou zorgen dat het te bestemder plaatse werd afgegeven.

Je begrijpt dat ik over het pakketje dat ik heb gemaakt nu natuurlijk nog niets kan zeggen. Degene(n) voor wie het bestemd is zou het kunnen lezen en dan zou een groot deel van de lol er al af zijn.

Sinds ergens vorige week begonnen de pakketjes hier en daar al binnen te druppelen en werden er foto’s op het forum gepubliceerd van de hondjes met hun pakketjes. En natuurlijk de nodige commentaren. Daar werd toen een apart Topic voor geopend: “De Sinterklaascadeaus die binnen zijn”. Uiteraard werd ook al druk geraden welk pakketje van wie afkomstig zou kunnen zijn. Menigeen werd ook al ongeduldig en zelfs werd hier en daar geopperd dat een hondje misschien niet braaf genoeg geweest zou zijn en mee naar Spanje zou moeten.

Zelf schreef ik afgelopen woensdag:

Hier is de pakjesbode kennelijk verdwaald. Toen wij vanmiddag in het bos liepen, reed hij daar rond met zijn bestelautootje. :mrgreen:
Overigens: wat ben ik blij dat Diesel zo mooi in mijn buurt bleef. Kon nog geen 50 m voor me uit zien. Hij was vast blij dat hij eindelijk weer los mocht in het bos, want hij luisterde zowaar perfect.

Om donderdag meteen als volgt te berichten:

Diesel’s pakket is ook binnen. Er zitten zo te voelen 2 kokers in en daarin zit weer iets dat heen en weer schuift. :8:
Het was moeilijk om hem rustig met het pakje op de foto te krijgen. Hij huilde van enthousiasme en wist meteen dat het voor hem was.    En hij heeft ook al 2 hoekjes van het buitenste papier afgescheurd. ::roll:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Het viel dus niet mee om een paar foto’s te maken. ::oops:
O en het adres is getypt, dus dat zegt niks. :mrgreen:

En  nu maar vol spanning wachten tot de pakketjes opengemaakt mogen worden. Vol verwachting klopt ons hart.

Advertenties

Posted 25 november 2011 by Cybermum Netherlands in Diesel, mijn Drent, Feestdagen

7 responses to “Vol verwachting klopt ons hart

Subscribe to comments with RSS.

 1. hihihi…wat leuk fotos van Diesel te zien, wat is hij ook een schatje zeg 🙂 aagh leuk hoor Sinterklaas vieren. doe het zelf niet meer, vroeger wel met vrienden..zo gezellig, lekker uit eten en dan pakjes avond met gedicht en supriza… echt een hele leuke traditie zo bedacht.

  Fijn dat je langs kwam ..jah phoenix was ook wat ik dacht toen ik hem zag.. grapige vogel hihhii

  Veel plezier Bea.. en een hele fijne weekeind, hoop leuke wandel weer voor jullie.
  Groetjes Tracey xx

 2. Hahaaaaa leuk dat Diesel zo geniet van z’n sinterklaas surprise. Misschien heeft ie al iets geroken 🙂

 3. Met z’n staart is alles weer goed zie ik 🙂

  Wilde de video in je andere blog afspelen maar lukte niet helaas. ging ove een puppie rescue.

 4. mogge Bea
  wat een leuk idee
  en zo te zien is Diesel die mening ook toegedaan
  wens je een fijn weekend

 5. Wat een leuk idee en Diesel kan vast niet wachten tot 5 december, wat een snoet op de bovenste foto hij wil het zo graag hebben en zelf uitpakken Bea en het duurt nog lang voor je hondenkind.

 6. Een leuk idee hoor, volgens mij slaapt Diesel niet meer tot 5 december…..hahahaha! Het zijn hartstikke leuke foto’s.

 7. Wat een ontzettend leuk en creatief idee!!!! Jij al net zo nieuwsgierig als Diesel?? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: