Te laat   8 comments

Het is gisteravond te laat geworden om nog een berichtje te posten.

Diesel en ik hebben een hele gezellige zondag gehad. We konden helaas niet naar onze Oop, omdat we niet genoeg tijd hadden om ‘s-middags te wandelen, op en neer te rijden en dan ook nog even gezellig koffie te drinken daar, want wij kregen zelf bezoek. Bovendien werd er voor mijn doen vroeg gegeten, want de tweeling en Tammy kwamen hier gezellig mee eten. Na het eten hebben de jongens samen Diesel uitgelaten en hebben Tammy en ik even bijgepraat. Onder het genot van koffie en andere dranken is het spul nog lekker een poos blijven hangen voordat ze weer naar huis gingen.

Toen ik met Diesel buiten stond voor de laatste p&p-ronde bleek het al behoorlijk te vriezen. Alle auto’s in de buurt waren voorzien van een witte laag op de carrosserie en bevroren ruiten. Voor zover er tenminste geen hoes overheen zat en daar waren er niet zoveel van. Handschoenen had ik al wel aan, maar natuurlijk had ik er niet aan gedacht om mijn wollen muts op te zetten, dus ging de capuchon maar op om vooral de oortjes te beschermen. Ja ik heb eerder koude handen (en dan vooral de duim van de linkerhand, want in die hand houd ik de lijn vast; de andere hou ik als het kouder is gewoon in de zak) dan kouwe oren. Maar vanochtend heb ik wel mooi de muts op gedaan. En dat was maar goed ook!

Nu zit ik in mijn werkkamertje en schijnt de zon heerlijk naar binnen, dus dat wordt vast een fijne wandeling vanmiddag. Ik laat het maar van de wind afhangen, of we op de hei of in het bos gaan lopen.

Advertenties

Posted 16 januari 2012 by Cybermum Netherlands in Diesel, mijn Drent, Varia

8 responses to “Te laat

Subscribe to comments with RSS.

 1. nu dat was dus een geslaagde dag gister
  en de dag vandaag ook goed begonnen met het zonnetje erbij
  geniet er van

 2. Flinke meid hoor. 🙂 Ook nog wandelen met die kou. Hoe mensen toch verschillend zijn he? En honden trouwens ook. Jij hebt het getroffen met je Diesel.

 3. Vanmorgen ook maar even voor ’t eerst handschoenen aan op de fiets naar m’n werk.
  gewoon heerlijk de vorst die prikkelt aan je longen

 4. Heerlijk hè en ik heb moeten werken 😦 . maar ach het zonnetje zal morgen ook wel schijnen en mijn huis is gepoetst en de was weer gestreken in de kast, dat is een mooi begin van de week.

 5. Toch beter dit heldere vriesweer van die snotregen…
  Gaat het al wat beter met je knie????

 6. Ons trio ligt hier ook “strike” in de zetel na de wandeling van deze namiddag. het was een voorbereiding van de wandeling voor zondag a.s. ter gelegenheid van de terugkomdag van onze pupjes. Het was prachtig rennen, zwemmen, en vogels opstoten. We hebben ons rot geamuseerd samen met Gorky van Louis, ons baasje zijn Drentenmaat !

 7. Ook nu schijnt de zon weer dus daar kan je van genieten Bea, dat wordt vast weer een wandeling vandaag en daarna lekker weer in de zon zitten in je werkkamertje, ik ben niet zo flink wat wandelen in regen, storm en kou betreft maar ja ik ben dan ook een stukje ouder 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: