Lekker getraind / Nice training   11 comments

 

 

Vanochtend hebben wij weer eens lekker getraind. Dit keer langs het kanaal in Almen. En het zonnetje scheen, ook al had ik eerst het ijs van de autoruiten moeten krabben. Ik had afgesproken met een instructrice/gedragsdeskundige en heb van haar bevestigd gekregen wat ik al wist. Diesel is een hele lieve hond, een echte knuffel. Hij vindt het heerlijk om te werken en wil dat heel graag voor mij doen. (Hij werkt met kwispelende staart. :)) Hij heeft een prima neus en heeft echt potentie. Hij is nog wel erg jong qua gedrag. Wij hebben afgesproken een aantal (jacht-)trainingen te gaan doen om wat puntjes op de i te zetten. (Een B-diploma zou natuurlijk wel leuk staan op de dekreuenlijst.)
Eenmaal weer thuis hebben we iets gegeten en zijn toen naar “ons” bos gegaan voor een fijne wandeling. Daar kwamen wij o.a. bovenstaand snoepje van de week tegen. Het Markiesje Britt. We hebben een topdag gehad. Eindelijk weer eens zonder zorgen om anderen.

—o0o—

This morning we had a wonderful training session. This time it was along the canal in Almen. Although I first had to remove the ice from the car windows, the sun was shining. I had made an appointment with an instructor/expert in dog behaviour and she confirmed what I already knew. Diesel is a very sweet dog, a real cuddly one. He loves working and loves to do so for me. (He works wagging his tail. :)) He has a fine nose and has real potency (potential?). And he still is quite young in his behaviour. We agreed to do some (hunting) training sessions to dot some i’s and cross some t’s.
Once back home we had a meal and went to “our” wood for a nice long walk. The picture above shows the little sweetheart Britt we met there.
We had a great day. Finally one without too many worries about others.

 

Advertenties

11 responses to “Lekker getraind / Nice training

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mooie foto Bea. Maar dat is diesel toch niet hè? Of begrijp ik het verkeerd?
  🙂

 2. ha die Bea
  dus een dag die je elke dag wenst
  nu een fijne nacht slapen
  trusten

 3. Fijn te lezen dat je even een onbezorgde dag hebt gehad Bea, die Britt is echt een snoepje en dat Diesel de liefste hond van de wereld en omstreken is dat wisten wij al heel lang 😉 Een B-diploma zou zeker fijn zijn en dat komt ook nog wel. Mandy is ook een schatje, maar heeft het buskruid niet uitgevonden soms kan ze echt dom zijn, maar dat neemt niet weg dat ik stapel gek op haar ben en ach zo’n zwabbertje hoeft ook niet alles te kunnen, ze krijgt toch geen jonkies. Lieve groet, Ann.

 4. Mooi dat je zo’n heerlijke zorgeloze dag hebt gehad Bea, daar knap je van op he? Markiesje Britt, is een leuk hondje om te zien hoor, en dat Diesel een scheet van een hond is, trekt niemand in twijfel……ze moesten eens durven!

 5. Nooit van een markiesje gegoord eigenlijk maar wat een mooi koppie

 6. ha die Bea
  ja een mooie grinnnn hihi
  vandaag ben ik nog vrij en ben fijn aan het spelen met een oude pc ,welke ik van vista wil opwaarderen naar windows 7
  maar kom meldingen tegen dat er stuurprogramma’s missen , leuk werk
  zit met wat pijn in een schouder , niks ergs maar lastig ,dat ik heb besloten er een rustdag van te maken ,met wie weet straks een wandeling
  geniet de dag

 7. Nice to know you had a nice time with Diesel, and this little, black one also looks sweet.

 8. Dat Diesel een skeet is wisten wij al hè! Hangt ie al eigenlijk? 😉 Dat markiesje is idd een snoepie en mooi op de foto ook!

  • Nee, hij hangt nog niet. Heb nu wel het ophangsetje in huis, maar het is nog niet gelukt om de mannen tegelijk hier te krijgen. Als de één kan, kan de ander niet. Maar het komt vast binnenkort wel voor elkaar.
   Zelf kan ik even niks, dus dan moet je wat.

 9. Een lief uitziend hondje.
  Fijn dat Diesel het goed doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: