Hij zit er in! / It’s in!   7 comments

 

M’n nieuwe zolderraam. Zie ook post 5 december2013. Vanochtend belde de aannemer of hij vanmiddag kon komen. Nou, voor mij was dat een retorische vraag. Veel te blij dat het eindelijk zover was. Na dat telefoontje belde zoon S. en kwam vervolgens op de koffie, om daarna ook lekker met mij en Diesel mee te gaan wandelen in het bos. Toen we terugkwamen stond de bus van de aannemer al voor de deur. S. heeft hem nog geholpen om het oude raam er uit te halen en naar de bus te brengen en het nieuwe raam naar boven te brengen en in de sponning (ook helemaal nieuw) te hangen, want de collega die zou komen helpen kwam pas later. Terwijl de man boven bezig was, heeft S. de kennel en het hondenhok schoongemaakt en toen de aannemer weg was heeft de lieverd ook nog de zolder, overloop, trappen, gang en berging gestofzuigd en het pad en m’n parkeerplaats schoongeveegd. Mooier kun je het niet krijgen toch?

—o0o—

The new window in the attic. See post 5 december2013. This morning I got a call and this afternoon the window was put in.
My son S. also called this morning and he accompanied me and my Diesel on our walk in the woods this afternoon. When we came back the building contractor’s van was already parked in the drive. And while he was busy upstairs S. cleaned the kennel in the back garden and when the man had finished and gone, he also vacumed the attic, the stairs, the halway and the boxroom and swept the drive. It doesn’t come any better, now does it.

 

Advertenties

Posted 4 februari 2014 by Cybermum Netherlands in Diesel, mijn Drent, Varia

Tagged with , , ,

7 responses to “Hij zit er in! / It’s in!

Subscribe to comments with RSS.

  1. Proficiat Bea. Licht in de duisternis ?

  2. mooi geregeld dus
    en volgens mij een zoon uit duizenden

  3. Mooi dat het klaar is Bea, en je hebt een zoon uit duizenden hoor!

  4. Heerlijk dat je nu een nieuw raam hebt Bea, lekker open als het weer goed is, wat een geweldige hulp kreeg je van je zoon, klasse hoor!

  5. De klus is gedaan. Laat de frisse lucht maar komen Bea 🙂

  6. Dat klinkt goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: