Afgelopen zaterdagmiddag / Last Saturday afternoon   6 comments

20150328_122004  20150328_122826 20150328_122726 (2)

Ben afgelopen zaterdagmiddag naar het dichtstbijzijnde bos gereden en heb daar samen met zoon S. en Diesel drie kwartier gelopen, alvorens nat (alledrie), zwart van de modder (Diesel), maar helemaal happy (vooral Diesel en ik) weer naar huis te gaan. Leuk is dat we aan het begin van de wandeling Roswitha Harmsen met haar drie Drentendames tegenkwamen. Niet leuk om te zien was de enorme kaalslag die in het bos heeft plaatsgevonden. Heb een paar foto’s gemaakt, maar ben daar al gauw mee gestopt. Het was gewoon te veel.

—o0o—

Last Saturday afternoon I drove to the nearest wood and walked there for three quarters of an hour together with son S. before going home again wet (all three), black with mud (Diesel), but completely happy (especially Diesel and I). It was nice that right at the beginning we met Roswithat Harmsen with her three Drent ladies. Not nice was seeing the enormous clearing that has taken place in the wood. I took some pictures, but soon stopped. It was too much.

 
 
20150328_122401 20150328_124820 20150328_124844

Advertenties

6 responses to “Afgelopen zaterdagmiddag / Last Saturday afternoon

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tjonge, tjonge….daar zijn ze woest tekeer gegaan hoor, het zal misschien nodig zijn, maar ik vind het altijd een triest gezicht.

 2. Van tijd tot tijd is dit nodig, maar het is wel goed voor de andere bomen en begroeing. Diesel zal het wel naar zijn zin hebben gehad.

 3. Fijn dat je alweer zo’n eind kon lopen Bea, wel heel erg jammer van de kaalslag, veel bomen hadden gewoon kunnen blijven staan, maar het is overal zo, en daar worden we niet blij van.

 4. en waarschijnlijk heeft de storm de dolgedraaide boomkappers een handje geholpen.

 5. ze hebben zeker flink huis gehouden
  maar dat is soms nodig om andere planten de kans te geven om te groeien
  groetjes
  maria

  • Dat is het niet alleen Maria. Er zijn bijv. ook wandelpaden verdwenen en er zijn heel veel paden voor mountainbikers aangelegd. En zelfs nu het niet mag i.v.m. bijv. het broedseizoen en de reekalfjes, die er kunnen liggen, gaan ze gewoon door met het kappen e.d.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: