Derde vervolg op experiment / Third follow-up experiment   5 comments

Inmiddels vond ik de stek van de bromelia groot genoeg om verder te gaan met het experiment. (https://beatielenburg.wordpress.com/?s=tweede+vervolg+experiment) Ik heb vanochtend dus een kwart van een rijpe appel afgesneden en in de koker gelegd. Vervolgens heb ik er een doorzichtige plastic tas overheen gedaan en heb hem teruggezet in de vensterbank. De appel geeft nu als het goed is een gas af dat er voor moet zorgen dat er een bloem in de plant komt. Dat zou een week of drie moeten duren. Ik ben zó benieuwd of het lukt! Ik hou jullie op de hoogte.

—o0o—

In the meantime I felt the cutting of the bromeliad was big enough to continue with the experiment. (https://beatielenburg.wordpress.com/?s=tweede+vervolg+experiment) So this morning I cut off a quarter of a ripe apple and put it in the tube. Then I put a clear plastic bag over it and put it back in the windowsill. The apple now gives off a gas that should ensure that the plant will start to flower. That should take about three weeks. I am só curious if it works! I’ll keep you informed.

5 Reacties op “Derde vervolg op experiment / Third follow-up experiment

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. Dat zal ook wel lukken denk ik
    Groetjes
    Maria

  2. ja daar ben ik ook benieuwd naar 🙂

  3. Best wel spannend Bea, het zou natuurlijk geweldig zijn.

  4. ja ik zal er echt werk van maken om wat af te vallen 🙂
    soms doe ik ook wel een tukkie na het eten 🙂

  5. Ik weet echt niet of rottende appels nou een positieve invloed hebben op het groeiproces van de bromelia maar hou me op de hoogte 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: