Kotsmisselijk   5 comments

Heb je het ook gelezen? Hier word ìk nou kotsmisselijk van.

Een Amerikaan heeft een foto van een overleden soldaat gebruikt om indruk te maken bij de vrouwtjes op Facebook. De familie van de oorlogsheld ontdekte het schaamteloze misbruik van de afbeelding van hun zoon. De aantrekkelijke Roberto Sanchez stierf in 2009 op 24-jarige leeftijd tijdens een missie in Afghanistan. Toch verscheen zijn foto bij het verzonnen Facebookprofiel van New Yorker Dylan Sorvino, zo meldt New York Post. Sorvino speelde online poker en werd vervolgens vrienden met zijn vrouwelijke medespelers. Dit resulteerde vaak in online flirten, waarbij hij opschepte over zijn oorlogservaring. Bij daadwerkelijke afspraken kwam hij niet opdagen. De familie van Sanchez werd gewezen op het Facebookprofiel door iemand die de militair had herkend. Het profiel werd vrij snel verwijderd toen collega’s uit het Army Rancher team van Sanchez boze reacties achterlieten bij Sorvino. De FBI gaat waarschijnlijk geen onderzoek doen naar het misbruik, omdat er niemand financieel verlies heeft geleden aan de fraude.

Advertenties

Posted 11 januari 2011 by Cybermum Netherlands in Computers en internet, Varia

5 responses to “Kotsmisselijk

Subscribe to comments with RSS.

  1. Walgelijk, ik vind dat de amerikanen altijd zo vreselijk blasé doen over moraal enzo, maar ze verzinnen de gekste dingen.

  2. Hoe diep moet je gezonken zijn om zoiets te kunnen doen, financieel is er geen schade geleden maar op een andere manier wel degelijk, van mij mag zo iemand een poosje de bak in Bea.

  3. bahbah…

  4. Geen woorden voor. Bah

  5. Tjaa, hoe diep kan je zinken….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: